Ό,τι χρειάζεστε για μια αξέχαστη διαμονή

Περικυκλωμένο από κήπους με ελαιόδεντρα και μόλις μερικά βήματα από την Χρυσή Ακτή της Πάρου, θα βρεθείτε να χαλαρώνετε μακριά από το άγχος της καθημερινότητάς σας. Το ξενοδοχείο Amaryllis Paros Beach Hotel προσφέρει στους επισκέπτες  όλα όσα χρειάζονται για να περάσουν αξέχαστες διακοπές σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας.

Πως θα φτάσετε εδώ:

Μπορείτε να πετάξετε αεροπορικώς από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη στην Αθήνα και στη συνέχεια να πάρετε πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά προς την Πάρο. Μπορείτε ακόμη να πετάξετε στη Μύκονο είτε στη Σαντορίνη και να πάρετε το πλοίο από τα λιμάνια αυτών των νησιών με κατεύθυνση την Πάρο, φτάνοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχει επίσης απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη προς Πάρο κατά τη θερινή περίοδο. Το Amaryllis απέχει 10 χιλιόμετρα από το ολοκαίνουριο αεροδρόμιο της Πάρου και μπορούμε να οργανώσουμε μια εξατομικευμένη μεταφορά για εσάς, εάν μας ενημερώσετε εκ των προτέρων.

Το Amaryllis φροντίζει για τη μεταφορά σας είτε βρίσκεστε στο αεροδρόμιο είτε στο λιμάνι του νησιού. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!

Αποστάσεις από το Amaryllis:

Παραλία: 0 μ
Κοντινότερο λιμάνι: Πίσω Λιβάδι 5 χμ
Κοντινότερο χωριό: Δρυός 500 μ
Αεροδρόμιο: 10 χμ
Κύριο λιμάνι: Παροικιά 22 χμ
Στάση Λεωφορείου: Χρυσή Ακτή 50 μ
Κοντινότερη πόλη: Νάουσα 15 χμ